ŞIRNAK / CİZRE - Cizre Mesleki Eğitim Merkezi

Cizre Mesleki Eğitim Merkezi

KUŞTEPE KÖYÜ KÜME EVLERİ CİZRE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 47 CİZRE / ŞIRNAK
Vizyon
Hızlı değişen dünyada değişime ayak uyduran, hatta değişime ön ayak olabilen, bilgi çağının bilgisini ve yüksek teknolojisini mesleğinde kullanan, dinamik ve başarılı olduğu kadar evrensel ahlak ilkelerini özümsemiş, büyük ve güçlü Türkiye´nin huzurlu toplumunu, mutlu çalışanlarını yetiştirmek
Misyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve çağa uyum göstermek amacıyla ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için ÇIRAK, KALFA ve USTA´ ların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir.
Öğretim Şekli :
Ulaşım
CİZRE ŞEHİR MERKEZİ DÖRTYOL PARKIN ORADAN GEÇEN ŞEHİR İÇİ ARAÇLARI GÜN BOYU KUŞ TEPE MEVKİ OKULLAR BÖLGESİNDE BULUNAN OKULUMUZUN GİRİŞ KAPISINDAN GEÇMEKTEDİR.OKULUMUZ ATATÜRK ANADOLU LİSESİNE KOMŞUDUR.
ŞEHİR İÇİ ARAÇLARI
CİZRE KUŞ TEPE OKULAR BÖLGESİ MEVKİ
CİZRE MERKEZE 4 KM UZAKLIKTADIR.